Lindi më 1915, në Pukë. Më 7 mars 1979, Gjykata e Pukës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut” dhe për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor”, me 17 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 42-43.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 42-43
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.