E arrestojnë pas vrasjes së Bardhok Bibës, teksa po zhvillonte mësimin në shkollën e Shpalit. E dërguan në burgun e Rrëshenit. Tenton të arratiset nga burgu. Dy shokët e tij vriten, ndërsa Pjetri me një tjetër shpëtojnë dhe shkojnë në mal. Më pas, i burgosin vëllezërit dhe u internojnë familjet në Tepelenë.

Arrin të marrë me vete të birin, Gjon Kadeli, i cili u lirua nga kampi I internimit për shkak të moshës, nën 14 vjeç. E bija dy vjeçe dhe i vëllai, Gjoka, ndërrojnë jetë në Tepelenë.

Source: "Saga e dhimbjes", Fatbardha Saraçi Mulleti, ISKK
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.