Lindi më 1959, në Gurrë të Krujës. Më 10 maj 1979, me vendim nr. 41, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formë përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit dhe agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 14 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 113
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.