Lindi më 1922, në Lezhë. Më 2 tetor 1947, me vendim nr. 513, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim kriminelësh dhe dhënie informatash" dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 122
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.