Lindi në Shkodër. Me vendim nr. 80, datë 5 shkurt 1947, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për «kryerje të veprimtarisë antipushtet» dhe e dënoi me 1 vit burgim, si dhe heqjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e dënimit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 356
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.