Lindi në Plan, Dukagjin. Më 26 janar 1953, me vendim nr. 16, Gjykata Ushtarakee Shkodrës e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim të diversantëve" dhe e dënoi me 12 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbje të së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Pas lirimit nga burgu, u internua (16 qershor 1959-16 qershor 1964).

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.