Lindi në fshatin Nënmavriq të Shalës, në vitin 1889. Më 20 shtator 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “bashkëpunim me diversantët“ dhe “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor“, ndaj e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për tre vjet kohë.

 

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.