Lindi më 1885, në Kthellë të Epërme të Mirditës. U internua për motive politike. Më 18 janar 1994, me vendim nr.27, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimitit nga Shkodra në Tepelenë dhe Berat, prej vitit 1945 deri më 1951.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, FL. 108-09
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.