Datëlindja: 1926. Vendbanimi: Mnel, Shkodër. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 22 qershor 1949. Dënuar: 6 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe kaa furnizuar kriminelë të arratisur

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.