Lindi më 1950, në Kukës. Më 16 gusht 1979, me vendim nr. 53, Gjykata Lezhë e dënoi për “agjitacion e propagandë për përhapje sekreti shtetëror”, me 8 vjet burg. Më 13 nëntor 1986, me vendim nr. 251, Gjykata Shkodër e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje mbetur në tentativë" me 18 vjet burg dhe 5 vjet internim.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 673-674
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.