Lindi më 1919, në Lezhë. Më 19 maj 1950, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "krimin kundër shtetit" me 20 vjet burg punë të detyruar, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Më 27 maj 1977, me vendim nr. 26, Gjykata Mirditë e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 10 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 469-470
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.