Datëlindja: 1913. Vendbanimi: Burgjon, Pukë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 18 gusht 1946. Dënuar: 15 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelët e arratisur dhe ka tentuar për vrasje

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.