Lindi më 1918, në Kukës. U internua për motive politike. Më 18 prill 1994, me vendim nr. 28, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimitit nga Mirdita në Tepelenë dhe Berat, prej 5 qershorit të vitit 1945 deri më 12 tetor 1951.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, FL. 102-03
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.