Lindi në vitin 1929, në fshatin Klos të Fierit. Mbaroi studimet për inxhinieri nafte dhe punoi në disa zona naftëmbajtëse në vend. U arrestua më datën 25 mars 1975. Akuzat e ngritura ishin për sabotim ekonomik në fushën e naftës, agjitacion dhe propagandë me qëllim rrëzimin e pushtetit. Me vendim të Gjykatës së Lartë me dosje nr 12, datë 16.06.1976, dënohet me 23 vjet burg.

 

Source: Arkivi i gjykatës dhe Ministrisë së Brendshme.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.