Lindi më 1917, me vendbanim në Mbrezhdan, Peshkopi. Shtresa e varfër. Arrestohet më 23 shtator 1947 duke u dënuar me 10 vite. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë Dan Kaloshin etj.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.