Lindi më 1908, në Korçë. Më 4 korrik 1950, me vendim nr. 542, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe e dënoi me 8 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskim të pasurisë.

 

Source: Lindi më 1908, në Korçë. Më 4 korrik
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.