Lindur në Krujë më 1896. Nga nje familje intelektuale nacionaliste. Ka punuar në administratë gjate luftes.  Arrestohet në vitin 1945,me vendosjen e diktatures komuniste , dhe dënohet 25 vjet burg. Akuza: Armik i popullit.  Lirohet më 1959 mandej internohet familjarisht deri në vitin 1990.

Përgatitur nga Beniamin Bakalli 

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Beqir Ajazi: Në kampin e Jubës, ku hapnin kanale politikanët e burgosur nga regjimi

Ish-i dënuari politik Beqir Ajazi, në dëshmitë e tij për kohën kur ishte i  burgosur Lexo më shumë