Lindi më 1932,  në Vreshtas të Fierit. Më 20 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor se “ka qenë ballist dhe ka marrë pjesë në operacionet e Myzeqesë” dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë së tundshme e të patundshme.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 102, fl. 13-14; Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 281-282.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 102, fl. 13-14; Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 281-282
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.