Lindi në fshatin Vajzë të Vlorës, në vitin 1948. U arrestua më 14 prill 1967, dhe më 9 qershor të po atij viti, në bazë të neneve 64, 10 dhe 149/1 të Kodit Penal, Gjykata e Qarkut të Vlorës e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Teksa vuante dënimin, më 30 qershor 1973, Gjykata e Rrethit të Mirditës e deklaroi fajtor “për krimin e sabotimit duke marrë pjesë në një organizatë kundër pushtetit popullor“  dhe “agjitacion e propagandë“ , ndaj e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 184
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.