Lindi në vitin 1912, në fshatin Sasaj të Sarandës. U arrestua më 2 shkurt të vitit 1946 dhe më 31 tetor të po atij viti, me vendimin nr. 609, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi “armik të popullit dhe sabotator të pushtetit” dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme, punë të detyruar baras me kohën e ndëshkimit dhe humbjen e të drejtave civile e politike.

 

Fondi 1, viti 2014, dosja 19, fl. 61-62.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 19, fl. 61-62.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.