Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Avni Xhomaqi: Në burgun e Burrelit, ku gardianët torturonin për vdekje ajkën e kombit

Kur erdhi drejtor burgu Vangjel Rëmbeci, filloi gjendja e urisë dhe masat ndëshkuese nga më Lexo më shumë