Lindi më 1930, në Burrel. Më 26 qershor 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike, më 3 mars 1944, në vendin e quajtur Peshk Martanesh.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 605-606; Liria, 25 shkurt 1993
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.