Lindi më 1916, në Përmet. Më 28 prill 1976, me vendim nr. 164, Gjykata e Beratit e deklaroi fajtor për "sabotim" e "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Vdiq në burg, në vitin 1982.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 40, FL. 16-17
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.