Lindi në vitin 1910, në Kallm të Fierit. Më 22 korrik 1993, me vendim nr. 45-2132, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, "për motive politike", më 20 tetor 1943, në Luar, Fier.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 322-324; Gazeta 55, 18 nëntor 2014, 17
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.