Lindi në Shkodër, më 3 maj 1913. U arrestua më 12 shtator 1946. Me vendim nr. 424, datë 27 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", si dhe për "pjesëmarrje në organizatë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje. Më vonë dënimi iu kthye me heqje lirie. U lirua mnë 26 nëntor 1962.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 318
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.