Lindi më 1928, në Vlorë. Më 19 maj 1953, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 130
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.