Lindi më 1915 në Luzhë, Tropojë. Arrestuar më 1 korrik 1946. Më 10 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi se ka “strehuar dhe furnizuar me ushqim dhe informata kriminelët e luftës dhe është bërë korrier i tyre”, me 2 vjet burg, humbjen e të drejtave civile e politike për aq kohë, dhe punë të rëndë.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2015, Dosja 20, Fl. 114-115
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.