Lindi më 1905, në Tropojë. Më 14 maj 1945, me vendim nr. 850, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime gjatë luftës" dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 125
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.