Lindi më 1936, në Pogradec. Më 21 tetor 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 116-17
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.