Lindi më 1935, në Shkodër. Më 30 prill 1953, me vendim nr. 58, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.