Lindi më 28 qershor të vitit 1939, në qytetin e Korçës. Më 29 janar 1979, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 243.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.