Lindi më 1922, në Shijak. Arrestuar më 20 gusht 1949. Me vendim nr.107, 24 mars 1950, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "agjitacion e propagandë" dhe "tentativë arratisjejeje", me 2 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 135
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.