Lindi më 1929 me vendbanim në Kavajë, Durrës. Shtresa e mesme. Arrestohet më 24 shtator 1949 duke u dënuar me 3 vite burg. Akuzohet se ka dezertuar nga ushtria dhe ka përvetësuar 40.000 lekë.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.