Më 22 maj 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personave pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi faktin e vdekjes së tij në hetuesi, më 29 qershor 1949.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 140.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84, fl. 140
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.