Datëlindja: 1926. Vendbanimi: Niviçisht, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 29 shtator 1946. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka qenë anëtar i Ballit dhe është takuar me Osman Kazazin

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.