Diplomat.Lindi në vitin 1904 në Leskovik. Studimet i kreu në Selanik. Punoi në shërbimin diplomatik nga viti 1933 e deri më 1939. Në vitet 1934-1939 shërbeu si konsull në Sela-nik, Greqi. Si dhëndër i Mehdi Frashërit, i internua me gjithë familjen, fillimisht në Kuç të Vlorës, e më vonë në fshatin Gradisht të Lushnjës, ku dhe vdiq në vitin 1980.

 

Source: Enver Memisha, Masakra komuniste: arrestime, burgime, ekzekutime e internime mbi inteligjencien shqiptare, në «55», 25 shkurt 2009, f. 17; Agim Musta, Libri i zi i komunizmit shqiptar, Tiranë, 2007, XXV, f. 319-320.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.