Lindi më 1897, në Sul, Devoll. Më 17 nëntor 1945, me vendim nr. 13, Gjykata Pogradec e dënoi "për -bashkëpunim dhe ndihmesë të Ballit Kombëtar", me 5 vjet burg, humbjen e të drejtave qytetare dhe konfiskim pasurie. Vdiq në internim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 103
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.