Lindi në vitin 1933, në Pogradec. Me vendimin nr. 70, datë 19 gusht 1988, Gjykata e Rrethit të Pogradecit e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut”, dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 20-21.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 20-21
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.