Mori pjesë në kryengritjen e Postribës. U arrestua po atë ditë, pas shtypjes së kryengritjes, dhe të nesërmen, më 10 shtator të vitit 1946, u pushkatua në fushë të Shtojit, bashkë me njëmbëdhjetë kryengritës të tjerë.

Source: Uran Butka, Kryengritja e Postribës, në «Almanak 1», botim i ISKK, Tiranë, 2011, f. 69; Gazeta «Shekulli», qershor 200
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.