Lindi më 1908, në Kavajë. Më 28 dhjetor 1962, me vendim nr. 220, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi me akuzën "për vepra terrorriste", me 25 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbje të të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 274-275
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.