Lindi në Krujë, më 4 mars të vitit 1912. Më 13 prill 1945, Gjykata Speciale e deklaroi fajtor për "krime lufte" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 304
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.