Lindi më 1920, në Kukës. Më 13 dhjetor 1949, me vendim nr. 306, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për «krimin se ka pasur lidhje me të arratisurit», me 15 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale me 3 vjet. Më 10 prill 1950, me vendim nr. 124, Gjykata e Lartë, Kol. Ushtarak, Tiranë e dënoi për “krimin e përgatitjes për tu arratisur” me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 217.

Në prill të vitit 1953 vdes në burgun e Shkodrës pasi ishte i smurë nga turbekulozi. As sot nuk i dihet varri.
Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.