Lindi më 1910, në Vërlen, Bilisht. Më 22 nëntor 1947, me vendim nr. 239, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi si "armik i popullit" me 20 vjet burg, humbjen e të drejtave civile dhe punë të detyruar. Më 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 383-384
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.