Lindi në vitin 1910, në Tiranë. Më 4 shkurt 1950, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "determinimin e të tjerëve" dhe "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë. Më 4 maj 1950, me vendim nr. 148, Gjykata e Lartë Ushtarake ia uli dënimin në 7 vjet privim lirie me punë të detyruar.

Source: F. 1, V. 2014, D. 23, f. 140-141
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.