Lindi më 1916, në Kolonjë. Me vendim nr. 454, datë 21 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit dhe të shtetit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm dhe humbjen e të drejtave elektorale. U lirua me kusht, më 7 maj 1956.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 253
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.