Lindi më 1881, në Shkodër. Më 8 janar 1947, me vendim nr. 45, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e strehimit dhe bashkëpunimit me të arratisurit" dhe e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 27 shkurt 1947.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 314
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.