Lindi në vitin 1914, në Pogradec. Më 5 mars 1947, me vendimin nr. 14, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi fajtor për “krimin e bashkëpunimit me tradhtarët” dhe se “ka luftuar kundër popullit” dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për aq kohë.

Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 112-113.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 112-113
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.