Lindi më 1872, në Kreshovë, Korçë. U arrestua më 16 prill 1946. Më 14 shtator 1946, me vendimin nr. 264, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si “armik të popullit dhe sabotator të pushtetit popullor, për rrëzimin e pushtetit me forcë”, me 25 vjet burg, konfiskim pasurie, humbjen e të drejtave civile dhe punë të detyruar. Më 27 prill 1949 dënimi i ulet në 5 vjet burg. U lirua më 16 prill 1951.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 82.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 82
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.