Lindi më 1905, në Kuç, Vlorë. Më 6 nëntor 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin juridik të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, më 3 tetor të vitit 1943.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44, f. 90-91; Gazeta 55, 17 nëntor 2015, 17.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.