Lindi në vitin 1941, në fshatin Dragobi të Tropojës. U arrestua më 1 shtator 1960 dhe me vendim nr. 99, datë 17. 9. 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor "për tradhëti ndaj atdheut me anën e kryerjes së detyrave të agjenturës së huaj" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim. U ekzekutua më 25 shtator të vitit 1960.Republika Popullore e Shqipërisë, Gjykata Ushtarake e Tiranës, nr. 122 Akti, datë 17. 9. 1960.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 323
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.